Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Rampage” o potencijalnom meču s Fedorom: Ispod 10 milijuna dolara se ne borim s njim! A za 10 i s vlastitom mamom! | Fight Site

“Rampage” o potencijalnom meču s Fedorom: Ispod 10 milijuna dolara se ne borim s njim! A za 10 i s vlastitom mamom!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.11.2017 09:48h Autor:

Rampage i Fedor

Bivši UFC prvak u poluteškoj kategoriji, a danas član Bellatora i sudionik teškaškog Grand Prixa koji je zakazan za 2018. godinu, Quinton Jackson, nije oduševljen idejom da se u prvom kolu tog turnira susretne s Chaelom Sonnenom. Naime, pojavile su se špekulacije da Scott Coker želi upariti upravo ova dva borca!

Gostujući u emisiji “The MMA Hour” Rampage je ustvrdio da se radi o dvoboju koji ne preferira, a razlog je taj što je Sonnen hrvač.

“Rekao sam svom menadžeru da se ne veselim meču protiv Sonnena. Upravo sam se borio protiv isključivog hrvača. Zašto bih se ponovno borio protiv još jednog borca koji je poznat isključivo po hrvanju?”, pita se legendarni borac.

Iako se ne radi o osobnom anemozitetu, nego samo o preferenciji stila, čini se da je Jackson prilično nezadovoljan “match upom” koji su mu navodno pripremili u prvom kolu…

“A i zašto bi Bellator htio da se borim protiv drugog hrvača? Iskreno, to nije meč kojem se veselim, a i bit ću nezadovoljan, ako u prvoj borbi novog ugovora moram ukrstiti rukavice s hrvačem. Da budem iskren. Tko me želi vidjeti protiv nekog hrvača? Zašto mi ne bi dali nekoga tko voli ostati na nogama i udarati? Nekoga tko voli uzbudljive dvoboje? Zašto me promotor konstantno uparuje s hrvačima?”, dodao je Jackson.

Niti Fedor mu nije po volji kao protivnik, ali zbog drugih razloga.

“Fedor je moj najdraži borac svih vremena. On mi je je najdraži tako da bi mi bilo čudno boriti se protiv njega. Jer se boriš protiv sebi najdražeg borca. Ali turnir je turnir. Nikada ne bih inače potpisao ugovor za meč s Fedorom, ako se ne radi o 10 milijuna dolara. Za deset milijuna, borit ću se protiv svoje mame. Turnir je jedini način da se borim s Fedorom”, zaključuje “Rampage”.

Čitav razgovor pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI