Rampage: Ne zanima me Bellatorov pojas, on pripada Newtonu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.05.2014 17:10h Autor:

Quentin Rampage Jackson

Quentin Rampage Jackson u subotu će nastupiti na Bellator 120 eventu, u finalu turnira poluteške kategorije. Pobjednik tog meča trebao bi postati novi izazivač, no Rampage kaže da ga to ne zanima i da taj pojas pripada Emanuelu Newtonu.

Nakon ozljede Eddiea Alvareza, borba Quentina Jacksona i Mohammeda Lawala na Bellator 120 eventu postala je najzanimljiva i veliki broj očiju upereno je prema njoj. Pobjednik te borbe trebao bi dobiti priliku postati novi Bellatorov prvak, no Rampagea to ne zanima.

"Mislim kako Emanuel Newton zaslužuje pojas, on je jedan od mladih boraca koji tek dolazi i njihovo je vrijeme. Ja sam svoje pojaseve držao, sada je vrijeme za mlađe", rekao je Rampage, a onda iznio i drugi dio razloga zašto ga ne zanima napad na titulu: "Newton i ja imamo istog trenera i naša međusobna borba podijelila bi naš tim, a to ne želim."

Rampage Jackson je, od dolaska u Bellator, slavio u obje borbe u koje je nastupio. Prošle godine savladao je Joey Beltrana, dok je ove godine, u polufinalu turnira u poluteškoj kategoriji, bio bolji od bivšeg Bellatorovog prvaka M'Pumbua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI