‘Rampage’ jednom informacijom iznenadio Helwanija i otkrio u kojem slučaju odlazi u mirovinu

Ostale vijesti 31.01.2017 12:32h Autor:

Quinton Rampage Jackson

Pred Quintonom ‘Rampage’ Jacksonom je okršaj s Muhammedom ‘King Mo’ Lawalom koji će se održati 31. ožujka u glavnoj borbi Bellatora 175. Bit će to posljednja borba koju bivši UFC-ov prvak ima po ugovoru s promocijom Scotta Cokera.

U razgovoru s Arielom Helwanijem, ‘Rampage’ otkriva pod kojim bi mu uvjetima to mogla biti i posljednja u karijeri, no osim toga uspio je i šokirati poznatog novinara informacijom da još uvijek ima važeći ugovor s UFC-om.

“Umirovit ću se ako mi se ponude stvari vezane uz televiziju. Ako ne, odradit ću ugovor do kraja i onda se povući”, izjavio je Jackson pri tome aludirajući na ugovor s UFC-om koji je nastao u vrijeme njegovog spora s Viacomom, firmom pod kojom je Bellator.

Podsjetimo, Quinton je još 2014. pokušao raskinuti ugovor s Bellatorom i potpisati za UFC jer Bellator nije ispunjavao dogovorene uvjete. Rezultat tog sudskog spora je u konačnici omogućio Jacksonu da tada potpiše za UFC i svlada Fabija Maldonada u travnju 2015. Ipak, početkom prošle godine ‘Rampage’ rješava probleme s Viacomom i vraća se u Bellatorov kavez, a sada se osjeća dužnim ispoštovati i ostatake onog ugovora s UFC-om iz 2014. godine.

U cijeloj priči oko povratka u oktogon ovaj MMA veteran vidi i jedan problem u UFC-ovom dogovoru s Reebokom.

“Ne želim izgledati poput drugih boraca. Ponosim se što ne izgledam i što se ne ponašam poput ostalih. Ne želim nositi istu odjeću poput njih, ne želim se uklopiti jer nisam poput njih. Ne želim nositi te odvratno ružne hlačice”, zaključio je Jackson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI