Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rampage i King Mo se počastili uvredama i odradili sučeljavanje: Dizanje utega? Ti dižeš krafne (VIDEO) | Fight Site

Rampage i King Mo se počastili uvredama i odradili sučeljavanje: Dizanje utega? Ti dižeš krafne (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.01.2017 12:37h Autor:

Quinton Jackson & Mahammed Lawal

Bellator 175 priredbu predvodit će revanš Quintona “Rampage” Jacksona i Muhammeda “King Mo” Lawala. Za razliku od prve borbe, ovaj put će se obračunati u teškoj kategoriji, a na press konferenciji su već počeli s verbalnim prepucavanjem. King Mo je tako ismijavao Jacksonovu težinu i rekao mu da izgleda poput trudnice.

“Mo kaže da nisam u formi i u pravu je. Nisam u najboljoj formi, ali radim neke dobre stvari, dižem utege…jer želim ići u tešku kategoriju”, rekao je Jackson. “Prestar sam za spuštanje na 93 kg. Guzica mi je prevelika. Imam veliku guzicu i noge. Ne bi se trebao boriti u poluteškoj, Prevelik sam sada.

Ali povrijedio si mi osjećaje. rekao si da sam debel, to me pogodilo. Bio je to niski udarac. Ja nisam rekao ništa o tvojoj ružnoj kombinaciji brkova i brade. Nisam rekao nikakvu bolnu istinu, niti spominjao tvoje ružne gremlinske uši.”

No Lawal nije bio gotov s provokacijama.

“Pričaš o dizanju utega- ti dižeš krafne. Znaš na što mislim? I pive. Kažeš da imaš velike ruke od bildanja bicepsa? Čips i Pringles. Slušaj, čujem da za treniraš s Kobayashijem, natjecateljem u jedenju. S njim treniraš”, kazao je Lawal.

Jackson za revanš planira raditi na parteru i obrani od hrvanja s obzirom na Lawalove vrhunske hrvačke sposobnosti na koje se oslanjao i u njihovoj prvoj borbi na Bellator 120 priredbi gdje je Rampage slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

“Ti ćeš mi poševiti nogu, to je sve što ćeš pokušati. Imaš ljubavnu vezu s mojim nogama. Zaljubljen si u moje noge King Mo.”

Bellator 175 održava se 31. ožujka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI