Rampage i King Mo predvode Bellatorov poluteškaški turnir

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.01.2014 09:48h Autor:

Quinton Rampage Jackson

Bellator je napokon najavio sudionike i parove svog poluteškaškog turnira na kojem će, za razliku od ostalih gdje nastupa po osam boraca, nastupiti samo četiri borca. On starta krajem veljače na premijernog ovogodišnjem eventu, a glavne zvijezde su Quinton "Rampage" Jackson i Muhammed "King Mo" Lawal.

Nakon što je debitirao u Bellatoru nokautiravši još jednog bivšeg UFC-ovca, Joeya Beltrana, Quinton Jackson ulazi u pravi ispit svoje Bellator karijere. Nastupiti će s još tri borca u poluteškaškom turniru, a pobjednik će, kao i na svim turnirima, dobiti automatski borbu za napad na naslov prvaka, koji trenutno drži Atiila Vegh.

Tako će prvi Rampageov protivnik biti bivši prvak Christian M' Pumbu, Francuz koji je naslov izgubio upravo od Vegha u veljači prošle godine. Inače je riječ o borcu sa skorom 18-5 te borcu koji još nikada nije bio nokautiran, a samo jednom prisiljen na predaju.

U drugoj polufinalnoj borbi sastavi će se Muhammed Lawal i Mikhail Zayats. King Mo je prije dva mjeseca po drugi puta poražen od Emanuela Newtona u borbi za privremenog prvaka i sada novu priliku mora tražiti protiv Rusa koji je također izgubio od Newtona, no radi se o opasnom borcu koji je dobio 11 od svojih posljednjih 13 borbi.

Ove dvije borbe su na rasporedu 28. veljače, kada Bellator započinje svoju novu sezonu, dok za finalnu borbu datum još nije objavljen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI