“Rampage” darovao menadžeru Range Rover vrijedan 100 tisuća dolara (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.03.2018 09:34h Autor:

Range Rover

Lengedarni bivši UFC prvak, a danas član Bellatorovog rostera, Quinton “Rampage” Jackson je nedavno potpisao novi ugovor sa svojim poslodavcem. Prema vlastitom priznanju, radi se o najboljem ugovoru koji je do sada imao u čitavoj karijeri, a njega mu je ispregovarao njegov menadžer Tiki Ghosn.

Kako bi se odužio vrijednom menadžeru, Rampage ga je odlučio iznenaditi i počastiti luksuznim poklonom. Odlučio mu je pokloniti skupocjeni automobil, terenac Range Rover, vrijedan oko stotinu tisuća dolara.

Trenutak kada je Ghosnu saopćio veliku vijest da mu poklanja automobil, Jackson je snimio mobitelom i objavio na društvenim mrežama. Menadžer je, kako se može vidjeti na videu, mislio kako je Bellatorov borac kupio sebi novi automobil. Kada mu je rečeno da se radi o njegovom novom autu, bio je oduševljen u najmanju ruku.

“Iznenadio sam svog menadžera Tiki Ghosna sa zahvalom u obliku automobila što mi je ispregovarao najbolji ugovor koji sam ikada imao”, napisao je bivši UFC prvak i Pride legenda na svom Instagramu.

U posljednja dva dvoboja “Rampage” je izgubio od Muhammeda “King Mo” Lawala i Chaela Sonnena. Ovaj posljednji je stigao u prvom kolu velikog Bellatorovog Grand Prixa teškaša. Trenutačno pregovara oko četvrtog meča protiv svog vječnog rivala Wanderleija Silve.

Suprised my manager @tikighosn with a thank you car for getting me the best fight contract I’ve ever had.

A post shared by Quinton Jackson (@rampage4real) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI