Rakas prošao vagu i spreman čeka meč večeri na AFC-u

Ostale vijesti 24.03.2012 20:50h Autor:

Rakas i Krušič (Foto: Milan Krušič)

U slovenskom Trbovlju sve je spremno za sutrašnju treću po redu borilačku priredbu organizacije Adrenaline Freefight Challenge na kojoj će u glavnom meču večeri nastupiti hrvatski borac Aleksandar Rakas.

Na službenom vaganju koje je održano danas svi su borci uredno prošli vagu. Rakas je imao 72 kilograma, dok je Krušič jedan kilogram lakši. Obojici je inače ovo posljednji meč s ovim kilažama. Kako su nam sami borci otkrili, Rakas će se ubuduće boriti do 77 kilograma, a Krušič smatra kako je njegova fizička konstitucija daleko prikladnija za mečeve do 65 kilograma.

“Očekivanja su optimistična, Aleksandar je dobro pripremljen. Završne pripreme odradio je u CroMMA Gymu gdje je sparirao sa Sašom Drobcem i Josipom Brkićem. Fizički je potpuno spreman  i vjerujemo da će odraditi odličan meč”, rekli su nam iz Rakasova tima.

Upitali smo za kratku izjavu i Rakasova protivnika Lemmyja Krušiča koji ima već ogromno iskustvo kad su u pitanju borbe s Hrvatima i nada se da mu je ovo posljednji protivnik koji dolazi iz naše države. “Pripreme sam odlično odradio i potpuno sam spreman. Protivnika iznimno poštujem i kao osobu i kao borca. Radi se o dobrom udaraču i nezgodnom protivniku, ali ja vjerujem u svoj rad i svoju pobjedu.”

Priredba u Trbovlju počinje u nedjelju u 19 sati, a na rasporedu je ukupno devet profesionalnih borbi.

Lemmy Krušič vs. Aleksandar Rakas (Hrv)

Andrej Bregar vs. Dragan Berić (Srb)

Tomaž Simonič vs. Bojan Golubović (Srb)

Dejan Otrin vs. Stefan Stanković (Srb)

Denis Lazar vs. Gašper Zavašnik

Alan Husičič vs. Uroš Jurišič

Enes Semič vs. Aljoša Gojkovič

Luka Alauf vs. Žan Šinigoj

Jani Božič vs. Kristijan Groznik

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI