Rakas poražen u Sloveniji

Ostale vijesti 26.03.2012 09:10h Autor:

Rakas i Krušič (Foto: Milan Krušič)

Iz Slovenije nam nažalost ipak nisu stigle dobre vijesti sinoć nakon što je završio glavni meč večeri na priredbi Adrenaline Freefight Challenge u kojem je hrvatski borac Aleksandar Rakas odmjerio snagu sa slovenskim protivnikom Lemmyjem Krušičem.

Rakas je vrlo dobro otvorio meč, dominirao je u prvoj rundi, uspio je i razbiti arkadu svom protivniku, no u nastavku meča Lemmy uspijeva borbu držati većim dijelom na tlu te ju ja pasivizirao, no ipak je radio dovoljno kako sudac ne bi regirao vraćanjem borbe u stojku.

Odluka o pobjedniku tako je bila prepuštena sucima koji su je podijeljenom odlukom 2:1 dodijelili Krušiču, a on je time nastavio svoj sjajni rezultatski niz te sada u karijeri ima osam pobjeda uz svega jedan poraz. Ipak, u hrvatskom taboru prema svemu sudeći, kako su nam rekli, imaju opravdan razlog biti nezadovoljni ishodom borbe i odlukom sudaca.

Od ostalih mečeva spomenimo da je predsjednk AFC-a slavio vez većih problema te je već u prvoj rundi uspio ugušiti svog protivnika. Čak sedam od devet mečeva završilo se u prvoj rundi.

Najavaljeno je i održavanje četvrtog AFC-a početkom ljeta.

AFC Vol. 3. Outbreak:

Lemmy Krušič def. Aleksandar Rakas (Hrv) 2:1

Uroš Jurišič def. Alan Husičič – submission, armbar, 1R

Andrej Bregar def. Momir Predojević – RNC, 1R

Tomaž Simonič def. Dejan Golubović (Srb) – TKO, 1R

Dejan Otrin def. Stefan Stanković (Srb) 3:0

Gašper Zavašnik def. Denis Lazar – TKO, 1R

Enes Semič def. Aljoša Gojkovič – TKO, 1R

Žan Šinigoj def. Luka Alauf – TKO, 1R

Kristijan Groznik def. Jani Božič – ozljeda Božića, 1R

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI