Račić: Za meč u Rusiji krenuo sam od nule

Ostale vijesti 03.06.2012 07:13h Autor:

Antun Račić

Dubrovčani su mnogo pažnje posvetili svom borcu Antunu Račiću prije novog izlaska u ring te je u Dubrovniku održana i konferncija za medije prije njegova polaska prema Rusiji.

Fight Site vas je prvi izvijestio o njegovom povratničkom meču nakon teške ozljede koju je zadobio krajem prošle godine, ali podsjetimo da mu je na M-1 Challenge 33 priredbi protivnik Rus Salman Zamaldaev, koji se po MMA pravilima borio svega dva puta i ima skor 2-0. No, ipak je Rus znatno iskusniji od toga te je i prvak južne Rusije u grapplingu.

To poziva Račića na oprez, ali novinarima je otkrio i da je spreman na borbu u parteru.

“Tražit ću pobjedu u stojci, ali mogu mu parirati i u parteru bez obzira što je tu Zamaldajev odličan”, rekao je Račić koji je u Rusiju s trenerom već otišao, a njegove riječi prenio je Dubrovački vjesnik.

U Rusiju je s Antunom otputovao Kristijan Perak koji je vrlo zadovoljan svojim borcem i smatra da nikad nije bio spremniji, bez obzira na pauzu.

“Nakon poraza od Damkovskog oporavak je trajao mjesec dana. Potom sam krenuo od nule. Pomogao mi je i kondicijski trener Dean Kontić, kojem se zahvaljujem, a zatim i moji prijatelji iz kluba s kojima sam trenirao i pripremao se za ovaj meč”, dodao je borac dubrovačkog Gladijatora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI