Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Račić teško nokautiran u Rusiji! | Fight Site

Račić teško nokautiran u Rusiji!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.11.2011 16:36h Autor:

Antun Račić (Photo by Marko Petrak)

U ruskom gradu Ufi danas je održana borilačka priredba u organiziji M-1 Globala na kojoj je sudjelovao i dubrovački borac Antun Račić.

Mladom i talentiranom borcu ovo je bio iznimno bitan meč s obzirom da bi mu eventualna pobjeda donijela status izazivača za M-1 pojas u svojoj kategoriji. No, pokazalo se da je Artiom Damkovsky ipak ovog puta bio neprelazna prepreka.

Bjeloruski borac bio je nešto viši i teži od Račića te je tu svoju prednost uspješno i iskoristio. Antun je uspio srušiti protivnika, no Damkovsky uspijeva preokrenuti situaciju i doći u gornju poziciju. Račić nakon toga kreće izvoditi armbar, no Bjelorus je tada Račića podignuo i bacio ga na pod na glavu te je meč nakon toga prekinut.

Hrvatski borac onesvijestio se nakon udarca glavom o pod te mu je odmah pružena liječnička pomoć. Čak je i M-1 Global na svom službenom Twitter profilu ovaj nokaut nazvao strašnim. Nadajmo se da ozbiljnijih posljedica nakon pretrpljenog nokauta Račić ipak neće imati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI