Račić nije izbjegao gips

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.11.2011 20:33h Autor:

Antun Račić (Photo by Marko Petrak)

Mladi 21-godišnji borac dubrovačkog Gladijatora, Antun Račić, još uvijek ne zna točno koje su sve posljedice teškog pretrpljenog nokauta u ruskom gradu Ufi.

Račiću je nakon prvog liječničkog pregleda lijevo rame stavljeno u gips, kako je otkrio u razgovoru za Dubrovački vjesnik.

“Lijevo rame mi je u gipsu. Liječnici nisu sigurni je li nacikla ključna kost ili je pukla. Vidjet ćemo u dubrovačkoj bolnici, gdje ću napraviti novi pregled kad se vratim u ponedjeljak. Znam, prijatelji, koji su gledali borbu na internetu su se prepali nakon što sam pao na glavu te izgubio svijest. Međutim, neka ne brinu. Sad je sve u redu. Osjećam se dobro”, rekao je Račić koji je u Rusiji prvi put u svojoj karijeri nokautiran.

Što se dogodilo u Ufi, pokušava nam objasniti talentirani Dubrovčanin: “Što se tiče borbe, sve sam dobro odradio. Napravio sam ono što smo planirali. Neki su mišljenja kako sam pogriješio što ga nisam pustio kad se okrenuo nakon što sam napravio polugu s leđa. Ne znam, osjetio sam u tom trenutku kako ga čvrsto držim te mu nisam htio pustiti ruku.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI