Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Račić došao k sebi, neće biti posljedica teškog nokauta! | Fight Site

Račić došao k sebi, neće biti posljedica teškog nokauta!

Ostale vijesti 20.11.2011 06:43h Autor:

Antun Račić (Photo by Marko Petrak)

Nasreću, hrvatski borac Antun Račić nije teže ozlijeđen u dvoboju protiv Artioma Damkovskog koji se održao u subotu u ruskoj Ufi.

Podsjećamo, dubrovački borac doživio je težak nokaut kada ga je njegov protivnik “slamao” (dignuo u zrak i bacio i pod), a on je nezgodno i jako udario glavom u parter. Račić je u prvi mah ostao u nesvjestici, a špekuliralo se čak i o ozljedi kralježnice. No, nakon nekoliko trenutak i intervencije liječnika, hrvatski se borac uspio pridići na noge i napustiti dvoranu.

Podršku našem najboljem borcu u lakoj kategoriji dali su mnogi kolege i prijatelji uključujući i našeg proslavljenog borca, Zelga Galešića koji mu je Facebooku napisao. “Prijatelju samo da si mi živ i zdrav jer u tvoj uspjeh ne sumnjam ni najmanje!!!.”

I Fight Site se pridružuje najboljim željama za što skorašnjim ozdravljenjem i povratku u ring. Više vijesti o Račićevom meču i posljedicama teškog nokauta, znat ćemo kada se Dubrovčanin vrati u Hrvatsku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI