Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Radosavljević dobio novog protivnika na WFC-u 15 | Fight Site

Radosavljević dobio novog protivnika na WFC-u 15

Ostale vijesti 11.12.2011 20:30h Autor:

Aleksandar Radosavljević

Nevoljama po organizatore 15. po redu borilačke priredbe Word Freefight Challenge ne vidi se kraja. Nakon brojnih izmjena na fight-cardu, morali su pronaći zamjenu i za Nandora Guelmina.

Aleksandar Radosavljević tako će se ipak boriti protiv Emila Zaharieva. Bugarski borac visok svega 178 centimetara u dosadašnjoj MMA karijeri ostvario je 13 pobjeda uz četiri poraza i jedan neriješen meč.

“Ozljede su sastavni dio borilačkih sportova  i oko toga ništa ne možemo napraviti. Čak i ako se neki borac ozlijedi i primoran je otkazati meč, još uvijek imamo dovoljno dobrih boraca na raspolaganju koje možemo kontaktirati i pozvati ih da se bore, a Emil je jedan od njih. Njega čak i vidim kao težeg protivnika za Radosavljevića od Nandora”, rekao je čelnik čovjek WFC-a, Zlatko Mahič.

Dvoboj između Radosavljevića i Nandora ipak će se dogoditi na WFC-u 16, no zasad nije poznat datum i lokacija održavanja te priredbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI