Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Prvi čovjek Rizina: UFC ima prevelik utjecaj na MMA | Fight Site

Prvi čovjek Rizina: UFC ima prevelik utjecaj na MMA

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.01.2016 21:01h Autor:

Sakakibara i Fedor

Fedor Emelianenko bio je jamac uspjeha prvog eventa u organizaciji Rizin FF, nove japanske MMA promocije koju je osnovao bivši čelnik PRIDE-a Nobuyuki Sakakibara.

Japanska publika dočekala je legendarnog borca kao kralja i Sakakibara je već najavio sljedeći event za 17. travnja kada bi i Fedor trebao ponovo nastupiti.

Iako su fanovi na Dalekom istoku jedva dočekali takav spektakl, a borci pružili sjajne predstave, Rizin tek treba pokazati može li doista konkurirati najboljim svjetskim promocijama ili će trajati koliko i strka oko Fedora.

Sakakibara je nakon eventa novinarima rekao: “Danas na MMA previše utjecaja imaju unificirana pravila i utjecaj UFC-a, pa je sva pozornost usmjerena na jedan segment sporta. Mi smo promijenili pravila, prva runda trajala je 10 minuta, a sljedeće dvije po pet, borci nisu bili u kavezu nego u ringu, a to ih je prisililo da promijene taktiku”.

“UFC radi fantastičan šou, i poštujem ih, ali mislim da MMA ima još puno sjajnih stvari koje može pokazati publici. UFC može ostati na svom putu, sa svojim rosterom boraca, a mi ćemo radi isto sa Fedorom, Barutom, King Mo Lawalom, Gaby Garcijom, i možemo iznenaditi. Rizin želi pokazati raznolikost rješenja koju fanovi žele vidjeti”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI