Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Prvak CFA promocije Yoislandy Izquierdo na pragu potpisa za UFC | Fight Site

Prvak CFA promocije Yoislandy Izquierdo na pragu potpisa za UFC

Ostale vijesti 28.01.2012 09:30h Autor:

Yoislandy Izquierdo

Prvak CFA promocije (Championship Fighting Alliance), Yoislandy Izquierdo je nedavno došao u fokus medija zbog interesa koji je izazvao u UFC-u. No, prije nego što je morao potpisati ugovor s najjačom svjetskom MMA promocijom, “Cuba” je morao riješiti ugovorne obveze prema dosadašnjem poslodavcu.

Prema riječima njegovog menadžera Alfreda Munoza, CFA promocija je od njega tražila čak 25 posto plaće u UFC-u, ali i jednak udio u svim zaradama od marketinga dokle god je Izquierdo dio UFC-a. Ponuda je okarakterizirana kao nepoštena i borac je navodno odbio takav dogovor.

Na kraju se situacija ipak odvila na povoljan način za borci i on bi uskoro trebao potpisati ugovor s UFC-om.

“Sretni smo da je Yoislandy Cuba uspio dogovoriti sporazumni raskid ugovora s CFA promocijom koji mu sada omogućuje da potpiše ugovor s UFC-om. Iako UFC nije garantirao Cubi niti jednu borbu, mi se nadamo da će se to dogoditi u skorašnjoj budućnosti.”, stoji u priopćenju Cubinog menadžmenta.

U međuvremenu se oglasilo i čelništvo CFA promocije koje tvrdi da od svog borca nisu tražili ništa i da se vjerojatno radi o pokušaju prevare njegovog menadžera. Izquierdu su zaželjeli sreću u nastavku karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI