Prvak Bellatora želi najtežu borbu lake kategorije na svijetu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.12.2018 19:32h Autor:

Michael Chandler i Khabib Nurmagomedov

Michael Chandler voli izazove.

32- godišnji Amerikanac sinoć je na Bellatoru 212 vratio pojas prvaka lake kategorije u svoje vlasništvo porazivši Brenta Primusa jednoglasnom odlukom sudaca čime mu se osvetio za prošlogodišnji poraz iz New Yorka.

(VIDEO) Bellator 212: Chandler dominacijom protiv Primusa vratio titulu, Frank Mir poražen od Ayale

Nakon borbe Chandler je upitan s kim bi se od svih boraca na svijetu najradije volio obračunati u idućem nastupu. Njegova želja je UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov.

“Khabib. Ako pričamo neovisno o organizacijama, Khabib je broj jedan na svijetu. Ja se uvijek želim boriti s najboljima. Ovo što sam pokazao večeras, mislim da isto mogu napraviti bilo kome na svijetu.”

Iako je Nurmagomedov možda i najdominatniji borac u čitavoj slobodnoj borbi te još uvijek nije čuo za poraz, Chandler kao jedan od najboljih boraca izvan UFC-a s vrhunskim hrvačkim pedigreom vjeruje da posjeduje vještine potrebne da detronizira Dagestanca.

“Ja se na neki način dovodim u nepriliku kada spomenem Khabiba. Jer ljudi će reći, ‘zašto ga prozivaš?”, ali zapravo me reporter pitao s kim se želim boriti (smijeh). Ne prozivam ja Khabiba, ali vjerujem da sam ja čovjek koji drži ključ za tu bravu i zagonetku koju mnogi ne mogu riješiti.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI