Prvaci Gaethje, Moraes i Branch produžili ugovore s WSOF-om

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.06.2015 20:16h Autor:

Justin Gaethje

WSOF je pokazao ozbiljnost produženjem ugovora sa svojim prvacima u bantam, lakoj i srednjoj kategoriji. To su Marlon Moraes, Justin Gaethje i David Branch.

Moraes je zapravo pravi veteran organizacije. Debitirao je na njihovom prvom eventu, a do sad je odradio sedam borbi te u svih sedam slavio. Profesionalni skor ovog 27-godišnjaka je 14-4, a devet pobjeda ostvario je prekidom. Ukupno je unutar niza od devet uzastopnih pobjeda.

Justin Gaethje je zapravo njihova najveća zvijezda, a ako to do sada nije bio, onda je postao svojom posljednjom borbom, protiv Luisa Palomina, koja je bez konkurencije za sada najbolja MMA borba 2015. godine u globalu. On je neporaženi borac skora 14-0, uz čak 11 pobjeda nokautom, a poznato je kako ga UFC već odavno prati. No, on je odlučio ostati još neko vrijeme u WSOF-u te pokušati još više podići rejting organizacije čiji je prvak.

Posljednji, ali ne i najmanje bitan je David Branch, prvak srednje kategorije, koji je prošle godine pozitivno iznenadio MMA javnost nokautiravši Yushina Okamia. Štoviše, Branch će uskoro pokušati postati jedini WSOF prvak u dvije kategorije, budući da mu slijedi borba za naslov u poluteškoj kategoriji. 33 su mu godine, pro skor mu je 16-3, a prije pet godina imao je izlet u UFC, odakle je dobio otkaz nakon dvije pobjede u četiri nastupa.

S ova tri potpisa ugovora, WSOF je pokazao ozbiljnost i namjeru napretka. Zanimljiva, kombinirani WSOF skor ova tri borca je 20-0.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI