Prva žena koja se upisala u povijest WWE-a pronađena mrtva u svom domu! (VIDEO)

Ostale vijesti 22.04.2016 12:12h Autor:

Joanie “Chyna” Laurer

Prekjučer je svijet napustila legendarna kečerica Joanie “Chyna” Laurer. “Deveto svjetsko čudo”, kako su je mnogi nazivali, preminulo je u 45. godini života u svom domu u kalifornijskom Redondo Beachu.

Riječ je o jednoj od prvih žena koje su uživale u popularnosti sporta u kojem uglavnom dominiraju muškarci. Da se nešto dogodilo, primjetio je njen prijatelj kojem se danima nije javljala na telefon. Ulijedio je poziv Hitnoj pomoći i kada je pronađena, “Chyna” je proglašena mrtvom na licu mjesta.

“Nema nikakvih znakova da se radi o nasilnoj smrti. Događaji koji su prethodili smrti Joan Laurer su pod istragom kako bi se ustanovilo je li ona bila prirodna ili slučajna”, priopćila je policija.

Iako se rezultati još iščekuju, puno je onih koji su sumnju bacili na predoziranje s kojim je imala problema u prošlosti.

Laurer je prvi meč odradila davne 1995. godine i to protiv muškarca obučenog poput žene. Godinu kasnije upoznaje ljude iz WWE-a, tada poznatog kao Wrold Wrestling Federation (WWF), no oni joj nude posao tjelohraniteljice jer originalno nisu vjerovali kako će publiku zabavljati žena u okršaju s muškarcima.

Karijeru na najvećoj kečerskoj pozornici započine 1997. godine kao dio ekipe poznate pod nazivom D-Generation X. Dvije godine kasnije postaje prva žena koja je osvojila Interkontinentalnu titulu u povijesti WWF-a.

Umirovila se 2011. godine, a svijet je napustila 20. travnja ove godine. Osim hrvanjem, Laurer se bavila glumom, modelingom, bodybuildingom i snimanjem filmova za odrasle.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI