Provjerite u kakvoj je formi “Big Country” mjesec dana prije Cro Copa (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.04.2018 12:56h Autor:

Screenshot

Roy Nelson je nakon duže pauze ponovno objavio video s priprema za nastup na Bellatoru 200, gdje će odraditi revanš s našim Mirkom Filipovićem. Popularni “Big Coutry” je otprilike mjesec dana prije ulaska u kavez na svom službenom Facebook profilu objavio uradak na kojem zajedno sa svoijim boksačkim trenerom odrađuje rundu fokusera.

U kakvoj je trenutačnoj formi, zaista je teško zaključiti prema kratkom videu koji traje tek 15 sekundi. A upravo to bi moglo biti ključno u dvoboju s Cro Copom. Naime, Nelson je u zadnji meč s Mitrioneom ušao poprilično zapušten (na vagi je bio nikad teži) što je na koncu kumovalo i osrednjim nastupom i porazom odlukom sudaca.

Može se čuti da “Big Country” već nekoliko posljednjih godina i nije previše revan kada su u pitanju treninzi što se i vidjelo u njegovim posljednjim nastupima u UFC-u. No, sigurno je da će ga meč protiv Cro Copa i nastup u Londonu motivirati. Stoga Filipović na Bellatoru 200 mora biti spreman za najbolju verziju Nelsona. Onu koja ga je 2011. godine svladala prekidom.

Zanimljivo, Nelson se nije osvrnuo na vijest koja je jučer osvanula u većini američkih medija, a prema kojoj je Cro Cop uspješno prošao doping test. Upravo je “Big Country” bio vrlo glasan posljednjih tjedana tvrdeći da je Filipović dopingiran. Sada kada se pokazalo da tomu nije tako, Amerikanac je ostao nijem…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI