Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Protivnik toliko isprovocirao McCalla da je napustio Rizinovu press konferenciju (VIDEO) | Fight Site

Protivnik toliko isprovocirao McCalla da je napustio Rizinovu press konferenciju (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.10.2017 18:24h Autor:

Ian McCall i Manel Kape

Ian McCall nedavno je potpisao za Rizin, čime je automatski pristupio njihovom Grand Prix turniru bantam kategorije. Njegov prvi protivnik biti će Manel Kape, a Japanci su tim putem organizirali press konferenciju na kojoj su ih prvi puta sučelili.

23-godišnji portugalski borac, Manel Kape (7-1), od početka je imao ambiciju isprovocirati svog poznatijeg protivnika i donedavno jednog od najboljih boraca UFC-ove muha kategorije. Krenuvši od uskakanja u riječ i provociranja svaki put kada je imao priliku, do poziranja na kraju press konferencije, kad McCall to jednostavno više nije mogao podnijeti te je napustio pozornicu na kojoj se sve odvijalo.

23-godišnji Kape je zapravo bio autsajder i gotovo nepoznat borac, sve dok na prošlom eventu nije savladao veliku japansku nadu, Ersona Yamamota, čime je zapravo izborio svoje mjesto među najboljih osam boraca. Već nakon te pobjede je slavodobitno provocirao japansku publiku, a sad se bacio na svog idućeg protivnika. Vidjeti ćemo može li Kape napraviti još jedan dobar rezultat i time izgraditi svoje ime na svjetskoj MMA sceni.

Što se tiče McCalla, nultu rundu protiv njega je dobio, uspio je isprovocirati američkog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI