Promijenio spol i sad se želi boriti u ženskom MMA-ju! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.03.2013 09:10h Autor:

Fallon Fox

Fallon Fox promijenio je spol, a njegova, odnosno njezina najnovija želja je nastup u borbi po MMA pravilima, ali u ženskim kategorijama u najboljim organizacijama svijeta.

Fallon je izazvala mnogo reakcija u MMA svijetu, malo tko od poznatijih organizacija je spreman ponuditi joj da se zaista bori u ženskim kategorijama, ali ona smatra kako to zaslužuje i kako na to ima potpuno pravo.

"Želim da svijet zna kako zaslužujem boriti se u ženskim MMA kategorijama. Trenirala sam naporno za ovo, žrtvovala sam veze, investirala sam novac kako bih ostvarila svoj cilj da postanem što bolja MMA borkinja. Ja sam žena. Kao što postoje crnkinje, lezbijke, hendikepirane, tako postoji i moj tip žene, ja sam trans, samo još jedna od mnogih kategorija žena", smatra Fallon.

"Pogrešno je misliti da bih ja imala nekakvu automatsku prednost u meču protiv žene koja je to od svog rođenja, to jednostavno nije istina. Jedva čekam meč i nadam se da ću dobiti priliku na najvišoj razini", dodala je možda buduća zvijezda ženskog MMA svijeta koja očito ima velike planove.

Fallon u svojoj profesionalnoj MMA karijeri ima trenutno stopostotni učinak, dvije pobjede u dva odrađena meča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI