Problemi za današnji Bellator u Dublinu: Irska zvijezda pala vagu za više od 2 kilograma!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 09:47h Autor:

Sinead Kavanagh

Bellator nije mogao proći bez problema uoči njihovog 187. eventa koji se održava danas (petak) u irskom Dublinu u 3 Areni. Jučer je, naime, održano službeno vaganje, no sve nije proteklo glatko kako su se čelnici promocije nadali.

Naime, irska nokauterka Sinead Kavanagh je promašila vagu i to za više od dvije kile. Njezin “catch weight” dvoboj protiv Marie Casanove, koji je ujedno i “co-main” event večeri, je dogovoren do 63.5 kila. No, Irkinja je na vagu stala sa 65.8 kilograma. S obzirom da nije u pravilom propisanom periodu mogla skinuti prekomjernu kilažu, Kavanagh se morala odreći postotka svoje plaće, ali će ipak nastupiti u  Dublinu.

Zanimljivo, njezina protivnica Maria Casanova je na vagu stala sa samo 62.5 kilograma, što je kilogram ispod dozvoljene granice. Ako uračunate skidanje kilograma koje je Kavanagh zasigurno odradila, a Casanova vjerojatno nije jer je prirodno lakša od protivnice, razlika u kilaži dvije borkinje u  kavezu će vjerojatno biti prilična.

Ostali borcu su uspješno prošli vagu i sve je spremno za priredbu koju Bellator radi u suradnji s britanskom BAMMA-om, koja će iste večeri također održati  svoj event.

Bellator je objavio i kako će u kavezu pravdu dijeliti Marc Goddard i Leon Roberts, a da će bodovni suci biti Eric Colon, Bryan Miner i Sal D’Amato.

 

Bellator 187

A.J. McKee (145.5) vs. Brian Moore (145.8)
Sinead Kavanagh (143.8) vs. Maria Casanova (137.8)
Kevin Ferguson Jr. (165) vs. Fred Freeman (160)
Charlie Ward (185.6) vs. John Redmond (184.6)
Paul Redmond (160.5) vs. Sergio de Jesus Santos (159.6)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI