Problemi “u raju”: MacDonald nije zadovoljan Bellatorom!

Ostale vijesti 02.10.2017 11:09h Autor:

Rory MacDonald (Instagram)

Rory MacDonald nije tip koji će predugo šutjeti! Ako mu nešto nije po volji “The Red King” će to vrlo jasno javno i reći. Tako je i njegovo zadovoljstvo Bellatorom trajalo prilično kratko. Kanađanin je u posljednjem intervjuu kritizirao Scotta Cokera i njegovu novu promociju. Razlog je premala frekvencija nastupa za bivšeg UFC “contendera”.

“Već sam izrazio svoje nezadovoljstvo prema Bellatoru. Pričao sam s predsjednikom kompanije Scottom Cokerom, kojem sam rekao istu stvar. Ja nisam tip kojeg treba držati sa strane te mu dati da se bori jednom godišnje. Ja sam borac kojem konstantno trebaju nastupi. Mislim da Coker to zna. Mislim da želi unaprijediti raspored za 2018. kako bi me držao zaposlenim. Čekam. Vidjet ćemo. Nadam se da ću dobiti minimalno tri meča u 2018.”, rekao je MacDonald za MMAjunkie.

Razlog njegovog nezadovoljstva je samo jedan jedini nastup od kada je stigao u Bellator (pobjeda protiv Paula Daleyja). Dvoboj protiv Dogulasa Lime je, naime, zakazan tek za siječanj 2018. godine. MacDonald se nadao puno češćim nastupima…

“S Bellatorom ide sporo. Mislim da im je organizacija malo rastrgana. Radi se o malom broju ljudi koji su tamo zaposleni i sličnim problemima. Ali trude se koliko mogu. Siguran sam da će 2018. biti godina u kojoj će se neke stvari promijeniti. Jednom kada sam prvak, to će stvoriti više uzbuđenja u Kanadi oko čitave stvari. Mislim da je lakše promovirati meč u Kanadi kada imate kanadskog prvaka. Vidjet ćemo što će se dogoditi”, dodaje MacDonald i zaključuje kako ne vjeruje da će meč protiv Lime ići do konačnog sudačkog gonga.

“Završit ću ga unutar tri runde…” – mirno će Kanađanin!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI