Problemi s TV prijenosom meča Fedor vs. Monson!

Ostale vijesti 27.09.2011 07:42h Autor:

Jeff Monson i Fedor Emelianenko

Prema izjavama čelnika M-1 Globala, čini se kako promocija i Fedorova menadžerska agencija ima problema s emitiranjem borbe Fedor vs. Monson u SAD-u koju ćemo gledati 20. studenog u Moskvi.

Prema prvim prognozama M-1 i televizija Showtime su trebali udružiti snage baš kao što su to učinili i s eventom u Arizoni (14. listopada).

“I dalje pregovaramo sa Showtimeom, ali gledamo i neke druge opcije za emitiranje naše priredbe u Sjevernoj Americi”, objasnio je jedan od čelnih ljudi kompanije Evgeni Kogan dodavši:

“Očito je da nema previše vremena za dogovor, pa pretpostavljam da ćemo u dva ili tri tjedna posložiti sve detalje. Stvari idu u pravom smjeru. Vrlo je izgledno da ćemo emitirati u Sjevernoj Americi i tu u ranim jutarnjim satima.”

Problem je u vremenskoj razlici između Rusije i SAD-a.

“S obzirom na vrijeme u Rusiji, to znači da će se borba vjerojatno u SAD-u emitirati u 10 ujutro na jednoj obali ili u 7 na drugoj. Naravno, zahvaljujemo se Showtimeu i drugim televizijama što pregovaraju s nama oko PPV-a, pošto termin i nije najbolji. Nadamo se da ćemo doći do dogovora koji će odgovarati svima”, objašnjava Kogan i zaključuje:

“Sigurno je da će se meč moći gledati preko interneta. Što se tiče televizije, to ne mogu garantirati u ovom trenutku. Ponavljam, preko interneta će postojati PPV opcija.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI