Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pro Elite otkrio neke parove: Arlovski vs. Lopez, Grove vs. Riggs… | Fight Site

Pro Elite otkrio neke parove: Arlovski vs. Lopez, Grove vs. Riggs…

Ostale vijesti 28.07.2011 07:41h Autor:

Andrei Arlovski - Pro Elite plakat

Na jučerašnjoj press konferenciji u havajskom Honoluluu, ambiciozna Pro Elite MMA organizacija objavila je dio popisa boraca koji će se natjecati 27. kolovoza na njihovoj priredbi.

Bit će tu nekoliko vrlo poznatih boraca, ali i novih imena koja bi se mogla dokazati u budućnosti.

U glavnoj borbi večeri bivši UFC-ov prvak, Andrei Arlovski, će se boriti protiv za sada još uvijek nepoznatog borca koji se preziva Lopez. Donedavni član UFC-a, Kendall Grove ide na MMA veterana Joea Riggsa, a vidjet ćemo i debi Pennovog brata Reagana Penna protiv još uvijek nepoznatog protivnika.

“Uvjeren sam da fanovi neće biti razočarani s parovima koje smo pripremili, a koje ćemo potpuno otkriti krajem tjedna. Zanimljivo je vidjeti kako javnost ne može dočekati vijesti iz naše organizacije”, izjavio je predsjednik i direktor promocije, Paul Feller.

Ovo je treći put da se organizacija Pro Elite vraća na Havaje, a prema riječima njezinih čelnika, ovo je i put prema povratku na sam vrh američke MMA scene.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI