Prisjetimo se jedinog uličnog poraza Kimba Slice: Kako ga je prebio bostonski policajac (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.05.2015 10:36h Autor:

Screenshot

Kimbo Slice ili originalno Kevin Ferguson je najpoznatiji ulični fajter u povijesti. Popularnost je stekao prije petnaestak godina doslovno se mlateći na dogovorenim "dvorišnim boksačkim (MMA) mečevima" u SAD-u. Mljeo je konkurenciju golim šakama i postao je doslovno američka ulična legenda. Njegovi YouTube videi su dosegli milijune pregleda što mu je u konačnici donijelo i komercijalnu popularnost.

Najprije EliteXC, pa The Ultimate Fighter i UFC, a u konačnici i Bellator gdje će Kimbo debitirati 20. lipnja protiv bivše UFC legende Kena Shamrocka. Ferguson je u međuvremenu odradio 7 boksačkih mečeva u kojima je ubilježio svih sedam pobjeda, od čega je šest stiglo nokautom.

No, Slice ima jednu mrlju u svojoj uličnoj karijeri. Jedini poraz u dogovorenoj uličnoj tučnjavi je ubilježio protiv čvrstog Seana Gannona. Bivši bostonski policajac je bio previše čak i za tvrdog Kimba te ga je na koncu nokautirao. Ili ako hoćete prebio do kapitulacije. YouTube video je i Gannonu donio popularnost pa je Sean svom prezimenu dodao "The Cannon" te je i on dobio ugovor s UFC-om 2005. godine. No, ta je epizoda kratko trajala (tek jednu borbu) pa se 120 kg teški fajter povukao u penziju.

Prisjetimo se jedinog uličnog poraza u karijeri Kimba Slicea!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI