Prindle na Twitteru objavio fotografiju svog stradalog međunožja

Ostale vijesti 30.11.2011 08:11h Autor:

Eric Prindle

Bellatorov sezonski turnir u teškoj kategoriji trebao je završiti proteklog vikenda. No, finale nikada nije održano do kraja. Thiago Santos je “soccer kickom” u genitalije pogodio Erica Prindlea dok je ovaj ležao na podu. Niti nakon 5 minuta oporavka, Prindle nije bio u stanju nastaviti susret i suci nisu imali izbora nego prekinuti dvoboj.

Iako su se u kavezu pozdravili na prijateljski način, Prindle je razočaran postupkom svog suparnika i tvrdi da je pomalo nepravedno jer su suci meč proglasili No Contestom. Smatra da je Santos trebao biti diskvalificiran.

“Kako je taj udarac bio nehotičan? Santos je upotrijebio vale-tudo pravila. Kada se borio protiv Josha Burnsa lupio ga je u potiljak. Neila Grovea je pokušao udariti na isti način. U vale-tudo pravilima sve je dozvoljeno. U uličnoj tučnjavi, sve je također dozvoljeno. Ne mislim da je htio namjerno me udariti, no slučajni nije bilo sigurno. Vidio je da su mi noge raširene i iskoristio je priliku”, zaključuje Prindle.

Kada se finalist potpuno oporavi, Bellator će objaviti datum ponovljenog finala.

Za one malo slobodnijeg pogleda na život, objavljujemo i fotografiju koju je Prindle pustio na svom Twitteru uz komentar.

“Doktori kažu da je malo nateklo…”

#http://www.youtube.com/watch?v=Qkn9mBXCuA0&feature=player_embedded#!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI