Prije početka nove PFL sezone promocija dokapitalizirana s još 30 milijuna dolara!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.04.2019 09:49h Autor:

Ante Delija i Satoshi Ishii

Uoči početka nove sezone PFL-a, američka promocija će primiti novih 30 milijuna dolara u trećem investicijskom krugu, piše ugledni Bloomberg.

Ideja je da se novac, u koji se prikupi u Seriji C, iskoristiti za poboljšanje analitike, širenje na globalno tržište i potpisivanje ugovora s novim borcima. Među investitorima koji su uložili  u trećoj dokapitalizaciji Professional Fighters League natjecanja se može pronaći i miljarder Jimmy Iovine, inače osnivač Beats Eletronicsta, kao i vlasnik Washington Wizardsa i Capitalsa Ted Leonsis. Leonsis je sudjelovao i u drugom krugu dokapitalizacije.

Prema Bloombergu, ideja je da PFL gledateljima u budućnosti pruži analitiku koja do sada nikada nije viđena u svijetu borilačkog sporta i tako napravi iskorak u tom segmentu koji će je odvojiti od konkurencije. Analitika će uključivati čitav niz detalja i podataka koji bi gledatelju trebali pružiti potpuno drugi doživljaj gledanja jedne borbe prema MMA pravilima. Govori se o brzini i snazi udarca koja će moći biti izračunata, a zatim obznanjena na ekranu i prokomentirana od strane TV komentatora. Kod bacanja borca na parter, sofisticirana tehnologija će izračunati snagu kojom je borac udario na pod i slično.

PFL će svoju sezonu otvoriti 9. svibnja. U teškaškom turniru ćemo gledati dva naša borca Antu Deliju i Satoshija Ishiija. U Grand Prixu do 77 kilograma će drugi pokušaj imati Bojan Veličković. Već prva sezona PFL lige je bila vrlo dobro prihvaćena od strane gledatelja, a mediji su je proglasili punim pogotkom i pravim osvježenjem na sceni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI