Prijatelj Matta Hughesa objavio prvu fotografiju UFC legende nakon stravične nesreće (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.08.2017 09:27h Autor:

Matt Hughes

Legendarni Matt Hughes se polako, ali sigurno oporavlja od posljedica prometne nesreće koju je doživio prije otprilike dva mjeseca vozeći se u svom kamionetu. Njegov bliski prijatelj Tony Zucca je na svom Instagram profilu objavio fotografiju s bivšim UFC prvakom kojeg je čak uspio odvesti na sushi. Hughes se i dalje nalazi u invalidskim kolicima, vidno je oslabio i izmršao, no s obzirom da je “do jučer” bio u komi, ovaj napredak je nevjerojatan.

“Prije manje od dva mjeseca nisam znao hoće li moj najbolji prijatelj preživjeti, a danas smo čak uspjeli pobjeći iz zatvora i otići na sushi (prerušili smo se). Ovo je bio pravi ringišpil emocija. Njegov napredak se ne može opisati ničim, osim da se radi o čudu”, napisao je Zucca uz fotografiju koju je objavio te je dodao:

“On toliko naporno radi, a uz to se mora boriti s frustracijom koja prati ovakve oporavke. On je i uvijek će biti inspiracija. Ne mogu dočekati da ponovno krenemo s hrvanjem… Danas mi je rekao kako je u njemu ostala još jedna runda. Smijao se, ali se definitivno nije šalio. Hvala vam svima na molitvama. Molim vas da nastavite moliti za Matta s obzirom da je ispred njega i dalje dugačak put. Ja sam svjedok snage vaših molitvi iz prve ruke. Jako smo zahvalni.”

Hughes, bivši UFC prvak u velter kategoriji, se smatra jednim od najboljih MMA šampiona ikada. 2011. je otišao u borilačku mirovinu, no u posljednje vrijeme je čak razmišljao o oporavku. Unatoč napretku, legendarni borac se i dalje nalazi u St. Johns bolnici u Springfieldu. Podsjećamo, na Hughesa koji se nalazio u svom kamionetu i pokušavao je preći željezničku prugu, naletio je vlak. Prava je sreća da je uopće preživio, a podatak da manje od dva mjeseca kasnije jede sushi je svakako znak da bi oporavak mogao biti potpun.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI