PRIDE pravila nisu mrtva, želi ih i Diaz u svojoj WAR organizaciji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.06.2013 08:54h Autor:

Nick Diaz

PRIDE organizacija ostala je u lijepom sjećanju milijunima MMA fanova diljem svijeta, a čini se da je i Nick Diaz volio gledati mečeve legendarne japanske promocije.

Tijekom nadolazećeg vikenda Nick Diaz održava prvi eventa vlastite MMA organizacije WAR, a prema svemu sudeći i kod njega će se koristiti PRIDE pravila. Zanimljivo je i da se mečevi neće održavati u kavezu, što je u SAD-u kad su u pitanju MMA borbe postala uobičajena situacija, već se odlučio za korištenje ringa.

"Najviše nam je drago što neće biti dozvoljeni udarci laktovima. Sad borci koji budu u parteru u gornjoj poziciji neće moći samo nasumično gnjaviti protivnika laktovima, već će morati tražiti prostor i priliku za neki pravi udarac ili polugu. Zbog toga očekujemo da će mečevi biti atraktivniji publici. Imat ćemo i žute kartone u slučaju da neki od boraca izbjegava borbu ili odugovlači", najavio je Diazov pravni zastupnik.

Spomenimo da na prvom eventu ipak neće biti "soccer kickova" i "stompova", jer ih tek treba odobriti Atletska komisija u Kaliforniji gdje se održava Diazov event.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI