Pride nikad ne umire, ONE FC uzima njihova pravila

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.09.2012 09:15h Autor:

MMA kavez

Iznimno loše reakcije fanova zbog zbunjujućih pravila oko "soccer kicka" natjerale su čelnike ONE FC-a da odluče uvesti potpuno jednaka pravila kao što su se koristila u Prideu.

Meč Andreija Arlovskog i Tima Sylvie proteklog tjedna završio je bez pobjednika iz razloga što je Arlovski dva puta udario Sylviu soccer kickom, iako nije imao dozvolu suca za taj udarac, što je prema njihovm ondašnjim pravilima trebao imati, odnosno trebao je pričekati da mu sudac da znak da smije udariti.

Kako to sudac nije učinio, meč je proglašen No-contest, iako je Arlovski bio znatno bolji tijekom većeg dijela meča. Reakcije MMA fanova bile su iznimno loše, ONE FC se odjednom našao na udaru brojnih kritika i čine se da su one doprijele do čelnika organizacije.

"ONE FC uvodi potpuno jednaka pravila za soccer kick kao što su vrijedila u Prideu i to stupa na snagu odmah", objavili su na svom Twitter profilu.

Zanimljivo kako je iste večeri Phil Baroni do svoje pobjede protiv Rodrida Ribeira stigao upravo zahvaljujući udarcu soccer kickom, no on je dozvolu suca u kavezu očito imao.

Udarac nogom u glavu dok je protivnik na podu sada je dakle dozvoljen u svakom trenutku, a pravila će vrijedi već na njihovoj idućoj priredbi ONE FC 6 koja se održava za mjesec dana u Singapuru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI