Pride never dies! Ovo je meč koji najviše želite u 2018.!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.01.2018 15:35h Autor:

Cro Cop vs. Fedor

Nakon nekoliko dana glasanja vrijeme je da provjerimo kako stoje rezultati naše posljednje ankete na Fight Siteu, u kojoj smo vas pitali “Koji meč u 2018. najviše priželjkujete?”.

Od sedam ponuđenih dvoboja, četiri su bila prema pravilima slobodne borbe, od toga tri u UFC-u, dva su bila boksačka, a jedan je prema kick boksing pravilima u Glory organizaciji. Naravno, ponudili smo vam i opciju “Neki drugi” s obzirom da je jako teško u ovakvoj anketi pogoditi ukus svakoga.

Baš kao i u posljednjoj anketi, i ovaj put su ispred nas vrlo gusti rezultati. Ipak možemo proglasiti pobjednika jer je dvoboj “Fedor vs. Cro Cop II” već nekoliko dana na samom vrhu sa 26 posto glasova. Radi se o “mitskom dvoboju” s obzirom da je Cro Cop dio RIZIN-a te je najavio kraj karijere na kraju ove godine, a Fedor se natječe u Bellatoru i dio je Grand Prixa teškaša koji počinje idućeg vikenda. No, nada umire posljednja, a ovaj meč pokazuje koliko smo i dalje nostalgični prema dobrim starim danima Pridea.

Na drugu poziciju sa samo dva posto glasova manje se smjestio boksački super dvoboj između Antonyja Joshue i Deonataya Wildera. Ovaj izbor je dobio 24 posto glasova. Ako će se ovaj dvoboj i dogoditi, vrlo vjerojatno ćemo ga gledati u drugoj polovici godine s obzirom na to da je Wilder prije nekoliko dana dogovorio meč protiv Ortiza, a očekuje se da će Joshua u sljedećem dvoboju ukrstiti rukavice s Josephom Parkerom.

Tek treći odabrani poželjni meč je jedan iz UFC kaveza, a radi se o dvoboju Tonyja Fergusona i Conora McGregora. Naravno, ulog bi bio pojas UFC prvaka u lakoj kategoriji pošto je jedan privremeni, a drugi aktualni šampion. Ovaj odabir je dobio 22 posto glasova. Prema posljednjim informacijama Ferguson bi najprije trebao odmjeriti snage s Nurmagomedovim, a onda bi pobjednik tog meča išao na Irca negdje na ljeto ili početkom jeseni.

11 posto glasova je otišlo na odgovor “Neki drugi”, koji se smjestio na četvrtu poziciju, peti je kick boxing meč između Badr Harija i Rica Verhoevena, a slijede “Johnson vs. Dillashaw”, “Canelo vs. Golovkin II” i posljednje “Woodley vs. GSP” koji je dobio tek 2 posto.

Hvala vam još jednom na glasovima, a rezultate možete prokomentirati ispod članka!

Koji meč u 2018. najviše priželjkujete?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI