Prestigli UFC: ONE najavio čak 45 evenata u 2019.

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.01.2019 12:30h Autor:

ONE logo

Glavni čovjek ONE Championshipa Chatri Sityodtong je već prvog dana 2019. otkrio vrlo abiciozan plan za svoju promociju u narednoj godini.

U kratkom statusu na službenom Facebooku Sityodtong je, naime, najavio da će njegova organizacija održati čak 45 evenata u 2019. To je više čak i od broja koji će organizirati UFC.

Osim 24 standardna ONE Championship eventa, promocija će plasirati i 12 ONE priredbi iz serije “Hero Series”, 6 evenata iz serije “Warrior Series” i još 3 iz serije “Esports Events”.

“Za prvu objavu u 2019. godini vrlo sam uzbuđen što mogu otkriti da će ONE Championship u ovog godini održati ukupno čak 45 evenata. Ostanite s nama jer slijede velike vijesti!”, stoji među ostalim u poruci čelnika azijske promocije.

ONE je u proteklih nekoliko mjeseci u svoje redove doveo borce poput Demetriousa Johnsona, Sagea Northcutta i Mieshe Tate (bavit će se organizacijskim dijelom posla) te očito u 2019. idu s mnogo ambicija. Ovakav broj evenata će im  omogućiti da se predstave azijskoj publici u najboljem mogućem svjetlu.

Sityodtong je u jednom intervjuu koji je dao prije nekoliko mjeseci već izjavio da je njegova promocija po mnogo parametara već sada broj 1 na svijetu. UFC je u 2018. godini odradio 37 evenata, a očekuje se da će i 2019. godina biti u sličnim okvirima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI