Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Presedan: King Mo paralelno borac u Bellatoru i kečer u TNA-u! | Fight Site

Presedan: King Mo paralelno borac u Bellatoru i kečer u TNA-u!

Ostale vijesti 11.05.2012 07:59h Autor:

Muhammed Lawal

Nekadašnji Strikeforceovac i prvak te ugledne promocije, Muhammad “King Mo” Lawal je jučer potpisao ugovor s Bellatorom. No, tu nije kraj zanimljivim vijestima. Prema informacijama koje su se u četvrtak pojavile u američkim medijima, Bellator će sjajnog poluteškaša “dijeliti” s kečerskom promocijom TNA kako bi ga mogli lakše platiti.

Svjestan da je “profi-hrvanje” i dalje vrlo popularno, glavni čovjek Bellatora, Bjorn Rebney se odlučio na ovakav pomalo egzotičan potez. Sve u cilju otpimizacije troškova.

Što kaže King Mo?

“Ja samo idem tamo gdje je novac. Ako mi netko nešto ponudi, ja ću ići tamo gdje je lova. Razumijete li me? Nisam rob niti jednom brandu i ja ne trčim za brandom. Boli me briga za takve stvari. Ja samo hoću lovu.”

Tijekom 2013. King Mo bi trebao nastupati paralelno i u Bellatoru i u TNA-u, a obje kompanije će reklamirati jedna drugu. Sve ovo bi trebalo imati za posljedicu veću popularnost obje kompanije, ali i financijsku korist za sve tri strane.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI