Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Preporuka: Lipofenom – Legalni fatburner koji je zamijenio efedrin! | Fight Site

Preporuka: Lipofenom – Legalni fatburner koji je zamijenio efedrin!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.12.2012 11:38h Autor:

www.fightstuff.hr

"Definitivno najbolji fat burner na tržištu. Savršena kombinacija svih najboljih sagorijevača masnoća koje sam do sada probao.", preporuka je za Sci-Muscleov Lipofenom koju je dao Marko Barić.

Marko je apsolutni juniorski prvak Hrvatske u bodybuildingu za 2012. godinu i pobjednik na međunarodnom turniru Bihać open u kategoriji juniora preko 75 kilograma, također u 2012. godini. "Dodatno što bih istakao kao prednost Lipofenoma jest to da on daje onaj potreban "kick" na treningu pogotovo ako sam na teškoj dijeti. Dobijem dovoljno snage i energije kako bih sa 110% učinka prošao kroz trening i odradio ga što bolje. Preporučujem ga svim sportašima i rekreativcima u svrhu skidanja kilograma."

Sci-Muscle Lipofenom je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT (Hyper Metabolic) tehnologiju, koji može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus. Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta koji sadrže moćne aktivne komponente. Kad se kombiniraju, ti ekstrakti mogu značajno povećati termogenezu. Nije u pitanju "Kemija" niti "AAS".

Kada je svjetska agencija za kontrolu suplemenata zabranila efedrin kao sastavni dio mnogih fatburnera u to vrijeme napravljena je zamjena, legalna, dozvoljena i vrlo efikasna koja upravo djeluje kao efedrin. Djelovanje Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthine u sinergiji sa Synephrine koji su suština moćnog preparata Lipofenoma, deluju na istom principu i daju isti efekat kao efedrin. Imajući u vidu da Lipofenom u svom arsenalu ima veoma rijetku i imponzatnu količinu Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthine u iznosu od 468mg i Synephrine 380mg govori da je u pitanju ozbiljan i krajnje efikasan preparat namenjen za pro-sportaše.

Sa Sci-Muscle Lipofenomom biti ćete u mogućnosti da:

• Snažno povećate proces termogeneze
• Smanjite masne naslage i povećate vaskularnost
• Povećate nivo snage i imate više energije
• Očuvate mentalni fokus, koncetraciju i intezitet treninga
• Poboljšate cirkulaciju i produžite efekte djelovanja na organizam

Sci-Muscle Lipofenom (pakiranje od 120 kapsula) dostupno je u Fight Stuffu.

Zorana Jagodić
zorana.jagodic@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI