Predstavljamo Vam novi Fight Site, hvala Vam na povjerenju!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.04.2017 10:38h Autor:

Fight Site – vodeći portal za borilačke sportove

Nakon šest godina djelovanja u gotovo neizmjenjenom dizajnu, vodeći portal za borilačke sportove u ovom dijelu Europe se odlučio na dizajnersko i funkcionalno osvježenje!

Predstavljamo Vam novu, modernu, funkcionalno kvalitetniju i bržu, te za korisnike sigurniju verziju Vašeg omiljenog borilačkog portala. Naš tim dizajnera i programera je proteklih mjeseci naporno radio kako bi Vam danas mogli predstaviti redizajnirani Fight Site. Osim dizajnerskog pomaka od tamnije verzije naslovnice i podstranica prema “otvorenijoj” i svjetlijoj, što će sigurno omogućiti ugodnije i duže boravljenje na samom portalu, Fight Site je znatno ubrzan dodatnim tehničkim poboljšanjima.

Nadalje, umjesto klasičnog foruma, na preporuku mnogih čitatelja i korisnika Fight Sitea, odlučili smo ujediniti komentare ispod članaka, kao i komentare na našem službenom Facebook profilu koji danas broji 93 000 sljedbenika. To će omogućiti još širu i bogatiju komunikaciju i interakciju samih posjetitelja, kao i čitatelja Fight Sitea s njegovim uredništvom. Svim vjernim forumašima, koji su posljednjih godina komentirali članke, se zahvaljujemo na angažmanu i pozivamo ih da nastave komentirati Fight Site članke u novom Facebook sučelju.

S obzirom da se radi tek o Beta verziji redizajniranog portala, zvahaljujemo Vam se na strpljenju i razumijevanju u slučaju eventualnih sitnijih “bugova” koje ćemo ažurno otklanjati.

Fight Site je u proteklih šest godina upravo zahvaljujući mnogobrojnom i vrlo vjernom čitateljstvu postao vodeći portal za borilačke sportove u ovom dijelu Europe. Njegovu relevantnost, ažurnost, profesionalnost, ekskluzivnost i točnost su prepoznali svi najčitaniji i najrelevantniji hrvatski “news” portali koji redovito prenose i pozivaju se upravo na vijesti s Fight Site portala. U nadi da će redizajnirani portal pridonijeti još boljem i ugodnijem iskustvu “surfanja” Fight Siteom, zahvaljujemo Vam na vjernosti!

Marko Petrak
glavni urednik

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI