Predsjednik Titan FC-a: Ricci i Green su, izvan UFC-a, najbolji na svijetu u lakoj i peru

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.11.2014 14:03h Autor:

Mike Ricci (foto:Twitter)

Predsjednik Titan FC organizacije, Jeff Aronson, smatra kako unutar svog rostera ima dva najbolja svjetska borca u svojim kategorijama, pod uvjetom se računaju borci izvan UFC-a.

Titan FC je ovaj vikend održao svoj event na kojem su trebali nastupiti Mike Ricci i Desmond Green. Ricci na kraju nije nastupio, jer je njegov protivnik, nakon što Ricci dan ranije nije zadovoljio potrebnu težinu, odustao od borbe samo nekoliko sati prije nastupa, dok je Greene napravio veliko iznenađenje nokautiravši legendu MMA-a, Miguela Torresa.

Predsjednik organizacije Jeff Aronson je objasnio što se dogodilo u četvrtak s Ricciem, odnosno zašto je došlo do problema na vaganju: "Ricci je izuzetno visok borac u ovaj kategoriji. Bio je u sauni i pokušavao skinuti višak, no nije više išlo. Nakon toga mu više nisam dozvolio da skida kilograma, jer nisam htio riskirati njegovo zdravlje. Doveo sam ga na vaganje s 900 grama viška. Yoshida je zadovoljio, a nakon vaganja su oba borca potpisala ugovor na borbu pod novim uvjetima."

Aronson je nastavio: "Idući dan je Yoshida nazvao i rekao kako se ne želi boriti. Otišao sam kod njega i razgovarao s njegovim menadžerima. Yoshida je samo sjedio i odbijao sudjelovati u raspravi i boriti. Ricci je kriv što nije zadovoljio vaganje, prihvatio je kaznu, a Yoshida se ponio još neprofesionalnije. Takvog nekog ne želim u organizaciji, i zbog toga je Yoshida dobio otkaz. Dao je jako loš primjer."

Myles Jury je nedavno izjavio kako mu je Mike Ricci bio najteži protivnik u dosadašnjoj karijeri, a njegov otkaz iz UFC-a, koji je uslijedio nakon te borbe, koju je Jury dobio podijeljenom odlukom, još uvijek glasi kao jedan od najnepravednijih i najiznenađujućih u povijesti organizacije.

No, nije sve bilo loše za Titan i Aronsona. Desmond Greene je iznenadio Torresa i pokazao se kao velik potencijal: "Mike Ricci će se vratiti i siguran sam da neće ponoviti što je napravio. On je najbolji borac izvan UFC-a do 70 kilograma, u ovom trenutku. Isto tako sam uvjeren da je i Desmond Green najbolji u perolakoj. Ne samo da vjerujem, nego bih bio spreman staviti svoj novac protiv borca bilo koje druge organizacije. Uvjeren sam kako možemo nositi sa svim drugim organizacijama."

Titan FC trenutno pod svojim ugovorom ima borce kao što su Dave Herman, Jon Madsen, Vinny Magalhaes, Pedro Nobre, Kurt Holobaugh, Matt Riddle, Goerge Sotiropoulos, Michael Kuiper, Gleristone Santos, Jason Brilz i Steven Siler. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI