Predsjednik Rizina bi htio da se Sakuraba bori i dalje

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.01.2016 20:59h Autor:

Cro Cop i Sakuraba

Nobuyuki Sakakibara smatra kako Kazushi Sakuraba nije odradio svoju posljednju borbu, iako je na novogodišnjeg Rizin eventu izgledao jednostavno očajno. 

Sakuraba se tamo sastao sa Shinyom Aokiem, koji je kontrolu nad borbom preuzeo od prvog trenutka te nanio teške batine 46-godišnjoj MMA legendi. Bilo je to izuzetno tužno gledati i postavljalo se pitanje što mu je to trebalo. Ipak, čini se kako njegov šef i veliki prijatelj smatra da Sakuraba još uvijek može.

“Što se tiče nastavka njegove karijere, morati ćemo razgovarati o tome. No više puta smo razgovarali o borcima koji su sjajni i nakon što napune 40 godina. Tako da, mislim da on nije odradio svoju posljednju borbu”, rekao je Sakakibara na pitanje o japanskoj legendi.

Idući Rizinov event planiran je za travanj, a Sakuraba bi se možda mogao naći na njemu. Iako, ne znamo koliko je to pametno, posebno ukoliko mu protivnik ponovno bude netko iz Aokijevog ranga, odnosno borac u najboljim godinama. Ako japanska publika uistinu još uvijek želi gledati Sakuraba, bolje da im se onda ponudi neki cirkus ili freak show protiv borca sličnih godina i stanja. Ukoliko Sakuraba misli da još uvijek ima nešto za one mlađe, mogli bi ponovno gledati ono što se nalazi u videu ispod ovog teksta. A to nije bilo lijepo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI