Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Predsjednik One FC-a: Azijski fanovi žele vidjeti kako Askren dobiva batina | Fight Site

Predsjednik One FC-a: Azijski fanovi žele vidjeti kako Askren dobiva batina

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.07.2015 18:20h Autor:

Victor Cui, Ben Askren, Renzo Gracie

Predsjednik ONE FC-a Victor Cui izjavio je kako azijski fanovi nisu fanovi i trenutno najkvalitetnijeg borca njegova organizacije, Bena Askrena. Smatra kako sa zanimanjem prate njegove borbe iz samo jednog razloga. Nadaju se da će dobiti batina.

Otkad je prešao iz Bellatora u One FC, Ben Askren (14-0), ostvario je dvije pobjede i jednu "no contest" borbu, ali i brzo se predstavio kao najkvalitetniji borac najbolje azijske organizacije. No, popularan nije, štoviše, azijski fanovi mu baš i ne namjeravaju davati podršku.

"Mnoge države u Aziji, odnosno fanovi koji dolaze iz njih, žele vidjeti brljavog i arogantnog Ameriknaca nokautiranog. Ne kažem kako je to ono što Askren je, ne namjeravam tako nešto govoriti o svom prvaku. To je jednostavno stereotip koji ljudi ovdje imaju o Amerikancima. I zbog toga ih ne vole te su sretni kad takav doživi poraz", rekao je Askrenov poslodavac, Victor Cui.

Nakon toga je nastavio o svom najboljem borcu: "Po meni je on potpuno u skladu s time kako bi se prvak trebao ponašati. Glasno je govorio kako želi pojas, a sada ga želi i zadržati, to je potpuno u redu. Ne razumijem zašto uslijedi hukanje publike uvijek kad se pojavi."

Nakon toga je nešto dodao i o azijskom borilalkoj kulturi, odnosno kako oni ulaze u borbu. "Azijski borci vole spektakularne ulaske, vole doći u kostimima i to je isto show kakav se može vidjeti samo kod nas. Oni će napraviti to, a do borbe neće obazirati pažnju na protivnika. No, ja uvijek volio vidjeti malo trash talka, to doda dodatno zanimljivost na samo borbu", rekao je Cui, koji se nada da bi Askren uskoro ponovno mogao u njihov kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI