Predsjednik BKFC-a poslao poziv Conoru McGregoru: “Kladio bih se da dolazi!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.06.2019 09:34h Autor:

Artem Lobov i Conor McGregor

Još samo dva dana preostalo je do najvećeg “bare knuckle” meča otkako je ta disciplina ponovno legalizirana u SAD-u. Na Floridi će se obračunati Paulie Malignaggi i Artem Lobov. Jedno od gorućih pitanja pred event je hoće li se tamo ukazati Conor McGregor. Ako ćemo suditi po mišljenju predsjednika promocije koja je meč organizirala, najpopularniji borac svijeta bit će prisutan.

Artem Lobov i Conor McGregor puno toga prošli su zajedno. Krenuli su iz SBG-a od nule i s vremenom je McGregor postao najpoznatiji i najbogatiji borac svijeta. Cijelo to vrijeme imao je Lobova uz sebe, čak je ovaj preko njega došao do UFC-a. Tamo se nije proslavio, no izgradio je fanovima prepoznatljivo ime. Uostalom, Paulie Malignaggi je rivalitet s Artemom pokrenuo upravo preko “zle krvi” koju je stvorio s McGregorom. Naravno da je pokraj svega toga glavno pitanje pred subotnju priredbu, na kojoj će Malignaggi i Lobov razriješiti nesuglasice u ringu, ono u vezi dolaska McGregora na Floridu.

“Nisam još dobio nikakvu potvrdu, no ja se volim kladiti. Ovim putem bih se kladio da će doći. Ne žele mi dati potvrdu i naravno da to neće napraviti. Da se javno objavi kako će Conor McGregor doći na event, nastala bi apsolutna ludnica. Tako da se to sigurno neće odviti na takav način. No, vjerujem da će doći, bila bi to automatski velika prednost za Artema”, rekao je u razgovoru za MMA Fighting predsjednik BKFC-a, David Feldman.

Prošla konferencija za medije donijela je svojevrsni kaos i dokazala je kako se ova dva borca uistinu ne vole. Feldman je svjestan kako mu je to donijelo dodatni publicitet te da je izgradilo zanimanje fanova za ovu borbu. No, isto tako je svjestan kako mu tako što kratko prije borbe nije poželjno. Zbog toga će osiguranje biti iznad uobičajene razine na borilačkoj priredbi.

“Pripremili smo pojačano osiguranje na konferenciji za medije i na vaganju. Smješteni su u različitim hotelima tako da s tim neće biti problema, no ne znamo što se može dogoditi kad se susretnu u istoj prostoriji. Ne mislim da će biti problema čim vide jedan drugog, no kad si budu blizu i krenu razgovarati, tu može nastati kaos. Iz tog razloga smo svakako morali pojačati osiguranje da se ne bi nešto dogodilo tako kratko prije borbe. Uostalom, mislim da niti njih dvojica ne žele dovesti svoje honorare u pitanje”, objasnio je kakva je trenutno situacija.

Što se tiče konferencije za medije, ona bi se trebala održati danas, vaganje je na rasporedu sutra, dok će se najveća “bare knuckle” priredba u posljednjih preko sto godina održati u noći sa subote na nedjelju. Ukoliko Conor McGregor uistinu dođe na meč svog velikog prijatelja, cijeli spektakl dobit će dodatnu notu. Jedino što bi u tom slučaju mogao zasjeniti ono što će se dogoditi u ringu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI