Predsjednik Bellatora likuje nad otkazivanjem UFC 233 eventa: “Nisu nam imali čime kontrirati!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.12.2018 19:21h Autor:

Scott Coker

Otkazivanjem UFC 233 eventa, Bellator je postigao veliku pobjedu, odnosno njihov Bellator 214 ostaje jedini veliki MMA event koji će se održati tog vikenda.

Kada je UFC 233 event potvrđen za 26. siječnja, Bellator je već za isti datum imao ugovoren jedan od svojih najvećih evenata do sada. Bellator 214 donosi finale teškaškog Grand Prix turnira, između Fedora Emelianenka i Ryana Badera, a tu je i borba Gegarda Mousasia protiv Rafaela Lovata Jr. Očekivalo se kako bi taj event trebao donijeti Bellatoru potpunu pažnju MMA javnosti tog datuma, ali UFC je imao drugačije planove. Malo nakon njih, za isti datum potvrdili su UFC 233 event.

I izgledao je taj event poprilično dobro, s borbom TJ-a Dillashawa i Henrya Cejuda u glavnoj borbi te s debi nastupom Bena Askrena, no odjednom je glavna borba premještena na event tjedan dana ranije. Očekivalo se da na event uskoće Tyron Woodley i Colby Covingtona, no do toga nije došlo, a UFC je malo nakon toga otkazao cijelu manifestaciju. Zanimljivo je bilo vidjeti reakciju predsjednika Bellatora, Scotta Cokera, čija Twitter objava istog dana govori sama za sebe.

Sada je nešto o tome Coker odlučio reći i novinarima, koje je zanimalo mišljenje po pitanju do sada najveće Bellatorove pobjede nad UFC-om. Jer činjenicu da njihov event ostaje jedini tog dana se svakako može gledati na taj način.

“Svatko ima svoj posao i svatko ima način na koji ga vodi. Mi taj datum radimo već posljednje tri godine i oni su znali za to. Pokušali su napraviti nešto tog dana i nije im uspjelo. Mislim kako je u pitanju problem rostera. Tko će im se boriti u glavnoj borbi. Ukoliko namjeravaš dovesti nekoga da kontrira borbi Fedora i Badeta, koja je besplatna na Paramountu i DAZN-u, a ti imaš PPV, onda moraš odraditi nešto sa svoje A liste. I znate što? Mislim kako su u ovom slučaju ostali bez municije. I to nije prvi put, mislim kako se tako nešto događa već drugi ili treći puta za taj isti vikend. Neću se zamarati time, mi imamo posao za odraditi i za taj dan imamo sjajan program”, zadovoljno je rekao Coker.

Nakon dvostrukog programa na Havajima, koji je prošao sjajno, Bellator sada odmara do spomenutog 23. siječnja. I taj event će sigurno biti pun pogodak, budući da na njemu nastupaju njihove dvije najveće zvijezde, Fedor Emelianenko i Gegard Mousasi, i to u borbama za titulu prvaka. UFC uistinu tome nije mogao kontrirati bilo čime.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI