Predsjednik atletske komisije: Conor McGregor nije veći od MMA sporta!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.11.2017 21:09h Autor:

Conor McGregor

Predsjednik ABC-a (savez komisija za boks i druge borilačke sportove), Mike Mazzulli, bio je prisutan jučer u Dublinu na Bellator 187 eventu te je prokomentirao događanja o kojima posljednja 24 sada bruji MMA javnost.

Mazzullia promocija često vodi na svoje evente u države gdje ne postoji organizirana komisija, pa se on tako našao u jučer u Dublinu. Već tijekom eventa bio je u kontaktu s novinarom MMA Junkie portala, Stevenom Marroccom, koji je još sinoć na Twitteru objavio:

“Gospodin Mazzulli, koji je na eventu radio kao službenik za regularnost, mi je upravo poslao poruku u kojoj mi je rekao kako Conor McGregor nije veći od MMA sporta.”

Već po tome se dalo zaključiti kako će komisija vrlo ozbiljno pristupiti tome što se dogodilo na Bellator 187 eventu. Mazzulli je tako večeras dao svoje službeno priopćenje o onome što se dogodilo u kavezu, odmah po završetku borbe Charliea Warda i Johna Redmonda. Prenosimo ga u cijelosti:

“Gospodin Conor McGregor je u trenutku borbe bio u ulozi gledatelja te je ugrozio održavanje eventa ulaskom u kavez prije konačne odluke ove borbe. Potez gospodina McGregor je ugrozio zdravlje i sigurnost oba sudionika, budući da je uzrokovao odgodu ulaska medicinske ekipe, koja je trebala pregledati borce. Osim toga, Conor McGregor je napao suca Marca Goddarda, kao i Bellatorovog službenika.

Komisija će krenuti u konzultacije s višim tijelima unutar UFC-a, povodom ovog neprikladnog i neprihvatljivog ponašanja Conora McGregora. Također, komisija je već kontaktirala ljude koji su licencirali gospodina McGregora pod svojom jurisdikcijom, da bi ih obavijestili o njegovom ponašanju.”

Nažalost, niti iz ovog se ne može zaključiti kakva bi kazna mogla uslijediti najpopularnijem svjetskom MMA borcu. Za to ćemo vjerojatno morati pričekati neku izjavu iz UFC-a. Ona bi mogla uslijediti sutra u jutarnjim satima, na press konferenciji nakon Fight Nighta u Norfolku, no može se pretpostaviti kako Dana White, ili netko drugi tko bude predstavljaju promociju, neće htjeti komentirati ništa što nema veze s noćašnjim eventom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI