Pred bivšim UFC prvakom Bustamanteom još jedan meč?!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.03.2012 09:33h Autor:

Murilo Bustamante

Prošlo je čak 10 godina od kada je Murilo Bustamante pobijedio Davea Mennea postavši tako drugi UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji. U zadnje dvije godine Brazilac je mirovao da bi ovih dana stigla najava o njegovom povratku na priredbi Amazon Forest Combat 2 koja će se uskoro održati u njegovoj domovini.

Protivnik bi mu ponovno trebao biti Dave Menne, a kako piše Yahoo Sports, to bi ujedno mogla biti i posljednja borba u karijeri za ovog UFC i Pride veterana.

“Trebao sam se boriti u listopadu 2010. u Švedskoj i prošle godine u Brazilu. No, ozljede su me spriječile u tome. Nisam odustao od ovog sporta, samo se jednostavno nisam mogao boriti jer sam vukao teške ozljede”, objašnjava Bustamante i dodaje:

“Trening ide sjajno, no pazim da se ponovno ne ozlijedim. Ovo mi je vrlo vjerojatno posljednja godina u kavezu. Cilj mi je bio boriti se u Brazilu, u mom gradu – Rio de Janeiru. I nakon karijere ću ostati dio ovog sporta. Trenirat ću mlađe naraštaje, vodit ću borce i pomagati im u karijerama.”

Za sada se ne znaju detalji priredbe Amazon Forest Combat, a još uvijek nema niti službene potvrde o okršaju Bustamante vs. Menne. U svakom slučaju bi se radilo o lijepom oproštaju od jednog sjajnog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI