Prebio protivnika i onda predao borbu! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.05.2014 10:12h Autor:

Screenshot

MMA borbe donose pobjede na razne načine. Borac od protivnika može biti bolji odlukom sudaca, prekidom borbe ili pak tapkanjem, ali ono što se dogodilo tijekom jedne amaterske borbe vjerojatno je jedinstven slučaj.

U kavezu su se na suprotnim stranama našli Mike Pantangco i Jeremy Rasner. Pantangco je doslovno razbijao svog protivnika kako god je želio. Udarci su pljuštali sa svih strana, ali Rasner je uspijevao sve izdržati na nogama. Niti jednog trenutka nije pomišljao na predaju iako je bilo jasno da mu nastavak borbe ne može donijeti ništa dobrog.

I kad su svi očekivali konačnu egzekuciju Pantangco se spustio na koljena i zatapkao po podu. Značilo je to i kraj meča te pobjedu Jeremyja Rasnera kojem ništa nije bilo jasno, što zbog udaraca koje je primio što zbog poteza protivnika.

Pantangco je na kraju svoj postupak ovako objasnio:

"Jednostavno nisam vidio više smisla da se ta borba nastavi. Mi ne dobivamo novac i nismo za ovo plaćeni. Znao sam da ću nastavim li borbu protivnika poslati u bolnicu ili ga ozlijediti. Osjećao sam se grozno i dao sam mu pobjedu.", rekao je Pantangco.

Rasner je pak, nakon što je shvatio što se događa, podigao ruku svojeg protivnika u zrak vjerojatno zahvalan što je sve završilo na ovaj način.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI