Poznato koliko će Fedor i Bader zaraditi za današnju borbu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.01.2019 10:43h Autor:

Ryan Bader i Fedor Emelianenko

Poznati su garantirani honorari za sudionike Bellator 214 eventa, koji se danas održava u kalifornijskom Inglewoodu. Najviše će zaraditi Fedor Emelianenko, lijepa svota odlazi i Ryanu Baderu, dok ostatak programa baš i neće kod kuće imati “Red panty night”.

Fedoru zapravo po zaradi nitko neće prići niti blizu, budući da će legenda za ovaj nastup primiti 300.000 dolara. Jednako je to svota kao i za prva dva turnirska nastupa. Zanimljivo, to je honorar kakav je dobivao i u svojim Affliction nastupima, dok je u Strikeforceu primao 400.000 dolara. To je samo dokaz kako je Fedor ponovno u Americi prije svega iz sportskih razloga. Naime, nema sumnje kako je u vrijeme Pridea dobivao milijunske iznose, a dva podatka govore kako još uvijek može doći do velike zarade. Naime, stranica Sports Daily, koja se između ostalog bavi i zaradama u sportu, došla je do podataka kako je za svoju Rizin borbu, koju je posljednjeg dana 2015. godine odradio protiv Singha Jaideepa, Fedor zaradio preko dva milijuna dolara. Otprilike ista svota spominje se i u vezi njegove EFN borbe protiv Fabia Maldonada.

Ryan Bader će po peti put otkako je u Bellatoru zaraditi 150.000 dolara. Njemu je to veća svota nego što je zarađivao u UFC-u, kojeg je napustio dok je bio na 61.000 dolara za nastup i jednako toliko bonusa za pobjedu. Njegov odlazak u Bellator svakako je opravdan, a čini se kako mu je kroz ovaj turnir porasla popularnost. Ukoliko bi se sada vraćao u UFC, nema sumnje da bi mu garantirali puno veću svotu nego što je imao pri prvom egzistiranju u najvećoj svjetskoj promociji.

Nažalost, ostatak programa je na izuzetno malim ciframa. Nova zvijezda promocije i borac koji je na jednu borbu od napada na titulu prvaka, Aaron Pico, zaraditi će 45.000 dolara te jednako toliko u slučaju pobjedu, dok je njegov protivnik Hernya Corrales u istoj situaciji, ali s baznim honorarom od 35.000 dolara. Juan Archuleta dobiti će 25.000 dolara, dok će njegov protivnik Ricky Bandejas, poznat kao čovjek koji je ušutkao Jamesa Gallaghera, zaraditi 30.000 dolara. Bivša kečerska zvijezda Jack Swagger nagovoren je na Bellator nastup honorarom od 50.000 dolara, dok je njegov protivnik na 7000, kojima može pridodati jednako toliko, ukoliko iznenadi i savlada Swaggera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI