Poznati detalji oko uhićenja Mameda Khalidova

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.06.2019 13:42h Autor:

Mamed Khalidov

Poznati su dodatni detalji oko uhićenja poznatog MMA borca Mameda Khalidova u Poljskoj. Objašnjeno je zbog čega je po njega došla anti-teroristička policija, kao i za koje točno krivično djelo ga se sumnjiči. 

Jučer smo pisali o tome kako je Mamed Khalidov uhićen zbog sumnje u sudjelovanje u krivičnom djelu. Riječ je o ilegalnom uvozu luksuznih automobila iz Češke,  no nije bilo navedeno kakvu je točno funkciju Khalidov imao u tome. Danas se saznalo malo više detalja, nakon što se javnosti obranio glasnogovornik policije u Katowicama, gdje je Khalidov priveden na ispitivanje.

Bivšu MMA zvijezdu sumnjiči se kako je radio na krivotvorenju dokumenata spomenutih automobila, odnosno radio je na promjeni njihove države porijekla. Sve je zapravo djelo kriminalne organizacije koja se time bavila neko vrijeme. Poljska policija je već neko vrijeme provodila istragu, a sad su krenuli s uhićenjima, s ciljem da razbiju taj lanac.

Glasnogovornik je još objasnio kako su anti-terorističke postrojbe poslane po Khalidova u slučaju da se isti bude opirao uhićenju. Ipak, sve je prošlo u najboljem redu, a KSW legenda trenutno se nalazi u pritvoru.

Khadilov je inače u prosincu prošle godine završio svoju MMA karijeru nakon drugog uzastopnog poraza od Tomasza Narkuna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI