Poznate MMA borkinje u božićno vrijeme časte sexy fotografijama (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.12.2017 12:59h Autor:

MacKenzie Dern

Adventsko vrijeme darivanja osjeća se među poznatim MMA borkinjama, koje su u podosta velikom broju odlučile fanove nagraditi malo “opuštenijim” fotografijama, baš u ovo vrijeme. Na nama je da njihovu gestu nagradimo tako da ih podijelimo s našim čitateljima.

Već smo upoznati s činjenicom kako je izgled faktor koji prodaje u gotovo svakom aspektu, posebno ako se on tiče mainstreama, a MMA kao sport upravo tome sve više teži. A promocije poput UFC-a i Bellatoru tu imaju podosta olakšan posao marketinga, ako na svom rosteru imaju borkinje kojima nije problem pokazati malo više svojih atributa od onih borilačkih.

A kako se bliži božićno vrijeme, tako su i one odlučile pokazati kako mogu izgledati izvan borilačkog okružja. Tu su neke koje su se već bavile modelingom, neke bez kojih inače ne prolaze ljestvice najsexy borkinja, ali i neke bivše prvakinje. Iz Instagram svijeta izvukli smo izbor od desetak njih. Pa evo, kada vas već borkinje žele nagraditi, mi ćemo im pomoći u tome. Što se tiče njihovih imena, ne moramo vas time zamarati, sve piše iznad fotografija.

Objavu dijeli Valentina Shevchenko (@bulletvalentina)

Objavu dijeli Bec Rawlings (@rowdybec)

Objavu dijeli Miesha Tate (@mieshatate)

Objavu dijeli Alexandra (@stitchalbu)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI