Poznat izmjenjeni popis borbi za prvi event Golden Boy MMA promocije

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.10.2018 09:17h Autor:

Chuck Liddell i Tito Ortiz

Približava se prvi MMA event pod organizacijom slavne promotorske boksačke kuće Golden Boy Promotions. 24. studenog u Los Angelesu ćemo gledati treći obračun dvije legende; Chucka Liddella i Tita Ortiza u njihovoj režiji,  a ujedno i njihovom MMA prvijencu.

Oscar De La Hoya je ovih dana Atletskoj Komisiji u Kaliforniji predao izmjenjeni popis borbi koji će ponuditi fanovima. Dakako, glavna borba večeri se nije mijenjala, no zato je dodan meč između Toma Gallicchia i Jasona Manlyja.

Gallicchia se sjećamo iz “reality showa” The Ultimate Fighter gdje je nastupao 2017. godine. 32-godišnjak je u posljednjem meču izgubio od Jamesa Krausea na Finalu TUF-a u prosincu 2017. i od tada nije nastupao. Ukupno u karijeri ima 19 pobjeda i 10 poraza.

Manly je neporažen u profesionalnoj karijeri uz pet dosadašnjih pobjeda. On u akciji nije bio još od 2015. godine kada je posljednji put nastupio u jednom MMA meču. Zanimljiv podatak je da se radi o sparing partneru slavne Ronde Rousey, ali i borcu koji je pomagao u pripremi za nastup na ovoj priredbi upravo Chucku Liddellu.

MMAFighting, koji je i objavio novi popis borbi, piše kako je jedan meč skinut s originalnog popisa. Radi se o dvoboju između Alberta Moralesa i Clebera Luciana. Razlog micanja nije poznat. U nastavku možete provjeriti kako izgleda čitav “fight card” s Ortizom i Liddellom na čelu.

U ovom trenutku glavni popis ima šest mečeva, baš kao i uvodni. Tu je i amaterski dio koji trenutačno broji još pet dvoboja.

Golden Boy MMA

Chuck Liddell vs. Tito Ortiz
Kenneth Bergh vs. Jorge Gonzalez
Gleison Tibau vs. Efrain Escudero
Walel Watson vs. Ricardo Palacios
Deron Winn vs. Tom Lawlor
Jay Silva vs. Oscar Cota

Uvodne borbe:

Tom Gallicchio vs. Jason Manly
Jose Huerta vs. Francisco Estrada
Fernie Garcia vs. TBD
Dave Terrel vs. Johnny Cisneros
Craig Wilkerson vs. Joshua Jones
Westin Wilson vs. Leandro Gomes

Amaterski mečevi:

Joshua Kim vs. Johnny Robles
Fred Colbert vs. Juan Soto
Jonathan Kim vs. Mauro Gutierrez
Tyler Schafer vs. Mariana Avila
Julianna Miller vs. Jasmine Pouncy

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI