Poznat datum ONE debi nastupa Eddiea Alvareza i Demetriousa Johnsona

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.12.2018 09:51h Autor:

Demetrious Johnson i Eddie Alvarez

Poznat je datum kojeg će Demetrious Johnson i Eddie Alvarez debitirati u kavezu svog novog poslodavca. ONE Championship 31. ožujka odlazi u Tokio, a upravo tamo vode svoje dvije nove zvijezde, koje su odmah dobile i protivnike.

Protivnik za Johnsona biti će Yuya Wakamatsu, 23-godišnji japanski borac nadimka Little Piranha, koji je u dosadašnjoj karijeri upisao deset pobjeda i tri poraza. Njegova posljednja borbe bio je zapravo njegov debi nastup u ONE promociji, kada je jednoglasnom sudačkom odlukom poražen od Dannya Kingada. Budući da on nikako ne ulazi među one najbolje borce u promociji, čiji se kako je plan Johnsona prvo izgraditi jednom dominantnom pobjedom, a ovaj borac bi po svemu sudeći treba biti lakši posao za donedavno pound4pound prvog borca svijeta.

Što se tiče “Underground Kinga”, njegov protivnik je zanimljiviji. To je Timofey Nastyukhin (12-4), 29-godišnji ruski borac, koji je član promocije već četiri godine. U njoj je ostvario pet pobjeda i tri poraza, a najveće ime koje je savladao svakako je trenutni ONE prvak lake kategorije, Eduard Folayang. Iz posljednjeg nastupa donosi poraz od talentiranog sunarodnjaka, Saygida Arslanalieva.

Za obje borbe se očekuje da budu dio turnira osmorice u muha, odnosno lakoj kategoriji, no to još uvijek nije potvrđeno. Vjeruje se da će tako biti nakon što promocija objavi preostale borbe četvrtfinala, kada bi trebao biti služben popis svih sudionika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI