Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Poznat datum iduće borbe Fedora Emelianenka! | Fight Site

Poznat datum iduće borbe Fedora Emelianenka!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.04.2016 11:43h Autor:

Fedor Emelianenko

Poznato je kada, na kojem eventu i pod kojom promocijom će Fedor Emelianenko odraditi svoju iduću borbu. I ne, nije riječ o japanskom Rizinu, unutar kojeg je odradio svoju povratničku borbu.

Umjesto toga, po mnogima najbolji teškaš svijeta, odradit će nastup na eventu sve jače promocije Eurasian Fight Nights. Riječ je o ruskoj promociji, koja već ima ugovor za emitiranje sa servisom UFC Fight Pass, a njihovi dosadašnji eventu su oduševili, kako kvalitetom borbi, tako i nevjerojatnom produkcijom.

Za sada su na EFN-u nastupale zvijezde poput Vitalya Minakova, Anastasie Yankove, Murada Machaeva, Josha Copelanda i Rasula Mirzaeva, a ono što je posebno zanimljivo je kako svi borci svoje ulaske do kaveza imaju uz glazbenu pratnju benda ili nekog drugog izvođača uživo. Koliko su ozbiljni u svojoj namjeri postati jaka promocije, dokaz je što su potpisali Fedora.

Protivnik mu još uvijek nije poznat, ali se zna da će nastupiti 17. lipnja u St. Petersburgu, gdje je EFN već odradio jedan spektakularan event, uz pune tribine te puno poznatih osoba u gledalištu. Što se tiče japanskog Rizina, koji je najavljivao da će se Fedor ovog ljeta vratiti u njihovom ringu, njih apsolutno nitko nije spominjao u ovoj situaciji te nije poznato kakav je Emelianenkov ugovor s tom promocijom.

Za 19. travnja najavljena je press konferencije na kojoj će vodstvo EFN-a, ali i sam Fedor, reći nešto više o borbi koja slijedi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI